De ervaringen van Peter, Emma en Bieke in Dubai



woensdag 22 juni 2011

Graduation Emma Yr 11

Graduation is hier toch andere koek dan in Belgie. Daarnet de foto's gekregen. Dermate kitsch dat we ze nog leuk vinden en graag met jullie delen. We hebben ze alleen in 'hard copy', maar ik heb er een foto van getrokken en is toch behoorlijk gelukt. Dat zijn toch foto's die Emma later aan haar kleinkinderen moet tonen... De klasfoto is ook tof: je ziet wat een mengelmoes aan nationaliteiten ze heeft als klasgenoten. Super tof!

Maar graduation en examens zijn al lang vergeten bij Emma. Ik rijd al 2 nachten rond om Emma op te pikken van feestjes. Maandagavond feestje in een 5-sterrenhotel en gisteren bij iemand thuis. Gigantisch huis en voor het feestje hadden ze een glazen dansvloer op het zwembad gelegd! Maar het blijft allemaal gezellig en deftig: geen alcohol en om middernacht gedaan. Naar zo'n feestjes mag ze nog gaan!

Morgenavond is de officiele 'graduation ceremony'. Dress code: formal. Ben benieuwd. Zal zeker iets deftigs en ceremonieels zijn. Emma heeft al moeten oefenen op school (met haar groen kleed). En vrijdagavond is er een on-officieel 'proms-bal'. Omdat de school het niet organiseert (enkel voor laatste-jaars), hebben een aantal leerlingen van grade 11 zelf het initiatief genomen: hotel afgehuurd, muziekinstallatie, en het feestje kan weer beginnen. Ook hier echt op zijn Amerikaans: iedereen heeft een date (Emma ook uiteraard:-), veel meisjes komen in het lang (zover doet Emma nog niet mee: kleedje net boven de poep, maar wel met hakken die hoger zijn dan de mijne :-).



Geen opmerkingen:

Een reactie posten