De ervaringen van Peter, Emma en Bieke in Dubai



vrijdag 5 november 2010

4 november: Afscheidsfuif Emma

Gisteren was het Emma's afscheidsfuif in het zaaltje van de roeiclub aan de Watersportbaan. Goede installatie, goede verlichting, goede DJ's en vooral, veel toffe vrienden maakten het een superfuif. Allé, dat denk ik toch, gezien het enthousiast gedans de ganse avond en de blije gezichten. Die gezichten waren deze ochtend iets minder blij, want met 7 logés deze nacht is er niet veel geslapen....

Maar het was een fantastische avond voor Emma, waar ze veel mooie herinneringen zal aan bewaren en koesteren in Dubai. En ook de ongelooflijke attentie zal ze eeuwig bewaren: de sweatshirt 'I love Emma' met op de achterkant: 'vriendschap kent geen grenzen' en alle namen van de vrienden. Ongelooflijk mooi en attent!

Een paar sfeerfoto's, maar diegene die er waren hebben de mooiste herinneringen. Bedankt aan alle vrienden van Emma om te komen naar dit feestje. Dankzij jullie was het een succes en is Emma heel tevreden. En inderdaad, vriendschap kent geen grenzen en ook geen tijd. Als we terugkomen, wordt de vriendschap weer actief opgepikt! Nee, nog beter, de vriendschap blijft actief zelfs tot in Dubai!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten