De ervaringen van Peter, Emma en Bieke in Dubai



zaterdag 13 november 2010

Bieke en Emma: Vertrek ligt vast!

Dag iedereen,

Ticketten zijn geboekt: Emma en ik emigreren op 22 december naar Dubai. Vlucht is om 18.45 uur dus Emma kan de avond voordien nog afscheid nemen van haar vriendinnen na haar laatste examen:
BA 399S 22DEC 3 BRULHR HK2  1845  1900
BA 105V 22DEC 3 LHRDXB HK2  2035  0745

We komen toe in Dubai om 7u45 om als eerste Peter een gelukkige verjaardag te wensen! En als het goed meevalt staat de container daar met alle spullen. Maandag, dinsdag en woensdag komt nl drie man hier alles inpakken voor Dubai. De container vertrekt dan op dinsdag 23 november naar Dubai. Normaal gezien duurt de tocht drie weken en dan rekent men een week voor de dedouanering. Is blijkbaar niet evident. Al onze boekjes met blote vrouwen en onze wijn (van beiden hebben we niet veel, hoor :-)) laten we alleszins niet inpakken, want dat zorgt alleen maar voor problemen bij de dedouanering blijkbaar. En veel problemen wil ik niet, want ik hoop toch kerstmis te kunnen vieren met onze meubels en niet te hoeven kamperen....

Maar eerst vertrek ik donderdag voor 6 dagen naar Dubai. Eindelijk nog eens Peter zien! Maar 't zal niet alleen een happy weerzien zijn. Er staat ook nog veel practisch op de agenda: een bezoek aan de school van Emma en een huis zoeken. Maar met twee is alles veel plezanter, nietwaar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten