De ervaringen van Peter, Emma en Bieke in Dubai



dinsdag 19 oktober 2010

Peter is goed begonnen!

Dag iedereen,

Gisteren via skype (dank u technologie!) Peter vanuit Dubai aan de lijn gehad. Hij heeft zijn eerste werkdag er op zitten in de centrale van Abu Dhabi. Is uiteraard anders dan de centrale van Ruien maar het valt allemaal goed mee, zegt hij. Maar binnen een paar dagen zal het al zeer druk worden!

's Avonds voor de eerste keer met zijn aanloopwagen naar Dubai terug rijden was wat minder evident, maar viel toch ook goed mee. Hij logeert nu voor een paar weken in Radisson, een aparthotel in Dubai, wat wel makkelijk is.

En dan kreeg ik een sms om 20 uur lokale tijd (hier 18 uur): 'Zit nu buiten te eten. Indien je hier was, zou het echt zalig zijn. We gaan hier een fantastische tijd kunnen beleven'. Ik popel dus om ook te vertrekken, zeker bij dit druilerig weertje deze ochtend, de schrik voor files naar Leuven owv de treinstaking en het nieuws over de politieke crisis op de radio dat steeds het zelfde is....

Voor diegene die geïnteresseerd zijn: Peter heeft een nieuw mobiel lokaal nummer. Wil je hem eens bellen, stuur me een mailtje voor zijn nummer te vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten